Yrityksille

Sairaan lapsen hoito

Sairaan lapsen hoitopalvelu on suunnattu yrityksille, jotka haluavat tarjota vanhemmille mahdollisuuden hoitajaan lapsen sairastuessa esimerkiksi kuumeeseen, rokkoon tai muuhun lyhytaikaiseen sairauteen. Lapsen sairastuessa yrityksen työntekijä voi tilata Kotineuvolan ammattilaisen huolehtimaan lapsen hyvinvoinnista perheen kotiin. Lapsen vanhemmat voivat olla töissä rauhallisin mielin, eikä erikoisjärjestelyjä työpaikalla tarvita. Lapsen ei tarvitse jäädä vieraan henkilön kanssa yksin kotiin, vaan sisarukset voivat viettää päivän potilaan seurana ilman lisäkuluja.

Sairaan lapsen kotihoitopalvelu on yrityksille verovähennyskelpoinen kulu. Palvelua voivat käyttää perheet, joiden alle 10-vuotias on sairas tai toipilas. Hoito tapahtuu lapsen kotona enintään neljän (4) päivän ajan yhtä sairautta kohden.

Ryhmälastenhoito

Kotineuvola Oy tarjoaa ohjattua ja valvottua leikkitoimintaa yrityksille, jotka tarvitsevat luotettavaa lastenhoitopalvelua joko itselleen tai asiakkailleen. Ohjattua ja valvottua leikkitoimintaa tarjotaan erilaisiin tilaisuuksiin, kuten messuille, kauppakeskuksiin, yritysjuhliin, koulutuksiin ja muihin tapahtumiin, kuten lapsi mukaan töihin -päivään.

Ohjatun ja valvotun leikkitoiminnan tarkoituksena on tarjota virikkeitä ja tekemistä eri ikäisille lapsille, samalla kun vanhemmat voivat rauhassa keskittyä päivän ohjelmaan. Pientä lisäkorvausta vastaan toimitamme työntekijän mukana lelu- ja puuhapaketin. Leikkitoiminnan avulla pystytään ottamaan perheellisten tarpeet huomioon erilaisia tilaisuuksia järjestettäessä.

Kysy lisää:

Palvelupäällikkö Lea Bueno
044 751 2266
lea.bueno@kotineuvola.fi