Skip to main content

Tule tekemään arvokasta työtä lapsiperheiden parissa!

Haemme joukkoomme uusia työntekijöitä lapsiperheiden kotipalveluun Pirkanmaan hyvinvointialueelle. Oletko täysi-ikäinen, vastuuntuntoinen ja reipasta palveluasennetta omaava ammattilainen, jolla on sosiaali- tai terveysalan tutkinto (esim. lähihoitaja, sosionomi, sairaanhoitaja, lastenohjaaja, lastentarhanopettaja)? Voit olla etsimämme henkilö! Työssä onnistumisessa auttavat lisäksi hyvät vuorovaikutustaidot sekä oma-aloitteisuus.

Kotipalvelussa työt ajoittuvat pääsääntöisesti ma-pe klo 8-21 välille, ja lauantaisin klo 8-18. Ajoittain on myös sunnuntaitöitä ja yövuoroja.

Voit tehdä töitä oman tilanteesi mukaan. Pääset itse mukaan suunnittelemaan kalenterisi juuri omaan elämäntilanteeseesi sopivaksi. Meillä voit tehdä muutaman tunnin keikkaa tai rakentaa tuntitöistä itsellesi kokonaisia päiviäkin.

Sinulla tulee olla suosittelija aiemmasta työsuhteesta lasten parissa, ja tehtävään valitun tulee esittää työnantajalle rikostaustaote lasten kanssa toimimiseen.

Tehtävässä edellytetään rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Mitä tarjoamme työntekijälle

Joustavien työaikojen lisäksi tarjoamme työntekijöillemme esihenkilön tuen, loistavan tiimin ja ammattitaitoa ylläpitävää ja kehittävää koulutusta. 

Joukkoomme mahtuu aina osaavia alan ammattilaisia. Ole hyvä ja täytä alla oleva hakemus. Pakolliset kentät on merkitty tähdellä. Otamme sinuun yhteyttä!

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Lea Bueno, lea.bueno@kotineuvola, p. 044 751 2266.

Lähetä avoin hakemus perhetyöhön

Tällaista on Kotineuvolan perhetyöntekijän työ

Kotineuvolassa perhetyöntekijänä työskentelevä sosionomi Mira on työskennellyt Kotineuvolassa jo viisi vuotta. Mira työskentelee perhetyöntekijänä tehostetussa perhetyössä, joka on lastensuojelun avo- ja sosiaalihuollon tukitoimi.

”Se on vanhempien jaksamisen tukemista, ohjausta ja neuvontaa, sekä lasten mielenterveyden tukemista”, Mira kertoo.

Tärkeää on, että perheellä on joku, jonka kanssa jakaa huoli arjesta.

Jokainen työpäivä ja käynti perheessä on erilainen. Käyntien sisältö muodostuu perheen tarpeista. Alkuun tärkeintä on kuuleva korva ja välittävä katse, jotta voi löytää ymmärryksen perheen tilanteeseen. Jatkossa se voi olla konkreettista arjen apua tai neuvontaa ja ohjausta sekä tunnetyöskentelyä ja perheen vuorovaikutuksen parantamista. Toistuvaa ovat vain kirjaukset ja kuukausiraportit.

Viikosta riippuen työpäivän aikana ehtii tekemään keskimäärin kaksi käyntiä. Työajat vaihtelevat aamusta iltaan perheiden tarpeen mukaan.

”Jotkut ovat kahden tunnin käyntejä, jotkut viiden tunnin”, Mira kertoo.

Käynnit koostuvat keskustelusta ja näkökulman laajentamisesta.

”Jos on hirveän haastavassa tilanteessa, näkökulma kapenee aika voimakkaasti. Mielestäni perhetyössä on tärkeä, että sinne tulee ulkopuolinen henkilö, joka laajentaa näkökulmaa arjesta ja lapsen sekä vanhemman tarpeista ja niihin vastaamisesta.”