Tilaa oppaita

Maksuttomat oppaat lasten vanhemmille, isovanhemmille ja nuorille

Vuosittain julkaistavat asiantuntijoiden laatimat oppaat sisältävät käytännön tietoa ja ohjeita lasten eri ikäryhmiin liittyvistä ajankohtaisista asioista. Voit lukea hoito-oppaita Lukusalissa.

Täältä tullaan nuoruus -käyntikortti
Täältä tullaan nuoruus -käyntikortti

Haluamme MLL:n Hämeen piirin Kotineuvola Oy:ssä olla mukana kestävän kehityksen ratkaisuissa ja olemme päätyneet korvaamaan käyntikortit tulostettavalla julisteella. Täältä tullaan nuoruus -opas on digiversio ja nuoret voi ohjata digipainokseen QR-koodin sisältävän tulostettavan julisteemme avulla. Tulostettavan julisteen voitte tilata sähköpostitse yritys@kotineuvola.fi - ostikoksi JULISTETILAUS. Julisteessa myös lasten ja nuorten puhelimen yhteystiedot.

Tilaa maksuttomia hoito-oppaita

Toimituskulut: alle 2 kg:n paketti 11,50 €, 2-5 kg:n paketti 13 €,
5-15 kg:n paketti 19 € sekä yli 15 kg:n paketti 23 €.
Voit tilata tuotteita haluamasi määrän tai kokonaisia laatikollisia. Veloitamme lähetyksestä vain toimituskulut, tai voit noutaa materiaalit toimistoltamme ilman kuluja. Mallikappaleista (1kpl/opas) ei veloiteta toimituskuluja.

Tilaukset toimitetaan kahden viikon kuluessa tilauksen saapumisesta. Lasku lähetetään erikseen. Toimitamme tilauksia vain Suomeen. Oppaisiin liittyvät tiedustelut: yritys@kotineuvola.fi, 044 352 2080 (arkisin klo 9-14)

Huom! Neuvolakorttitaskuja ei ole saatavilla.

Tilauslomake

Kirjoita kenttään tilattavien tuotteiden kappalemäärä

200 kpl/laatikko (11,4 kg)
200 kpl/laatikko (11,4 kg)
200 kpl/laatikko (11,4 kg)
200 kpl/laatikko (8,5 kg)

Tilaajan tiedot

Toimitus

Laskutusosoite