Tilaa oppaita

Maksuttomat oppaat lasten vanhemmille ja nuorille

Vuosittain julkaistavat asiantuntijoiden laatimat oppaat sisältävät käytännön tietoa ja ohjeita lasten eri ikäryhmiin liittyvistä ajankohtaisista asioista. Voit lukea hoito-oppaita Lukusalissa.

Täältä tullaan nuoruus -käyntikortti
Täältä tullaan nuoruus -käyntikortti

Haluamme MLL:n Hämeen piirin Kotineuvola Oy:ssä olla mukana kestävän kehityksen ratkaisuissa ja olemme päätyneet korvaamaan käyntikortit tulostettavalla julisteella. Täältä tullaan nuoruus -opas on digiversio ja nuoret voi ohjata digipainokseen QR-koodin sisältävän tulostettavan julisteemme avulla. Tulostettavan julisteen voitte tilata sähköpostitse yritys@kotineuvola.fi - ostikoksi JULISTETILAUS. Julisteessa myös lasten ja nuorten puhelimen yhteystiedot.

Tilaa maksuttomia hoito-oppaita

Toimituskulut (perille toimipisteeseen): alle 2 kg:n paketti 18 €, 2-5 kg:n paketti 19,50 €,
5-15 kg:n paketti 23,50 € sekä yli 15 kg:n paketti 27 €.
Voit tilata tuotteita haluamasi määrän. Jos tilattu määrä vaatii useamman laatikollisen, pyrimme kokoamaan tilatut oppaat mahdollisimman tiiviisti minimoiden laatikoiden määrää. Veloitamme lähetyksestä vain toimituskulut, tai voit noutaa materiaalit toimistoltamme (Tampereella) ilman kuluja. Mallikappaleista (1kpl/opas) ei veloiteta toimituskuluja.

HEINÄKUUSSA OPASTOIMITUSTEN JA -TIEDUSTELUJEN KESÄTAUKO  (tänä aikana tulleet tilaukset ja tiedustelut käsitellään 1.8. alkaen).

Tilaukset toimitetaan kahden viikon kuluessa tilauksen saapumisesta. Lasku lähetetään erikseen. Toimitamme tilauksia vain Suomeen. Oppaisiin liittyvät tiedustelut (kesätauon 1.-31.7.2023 aikana emme pysty vastaamaan tiedusteluihin): yritys@kotineuvola.fi, 044 352 2080 arkisin klo 9-14

Huom! Neuvolakorttitaskuja ei ole saatavilla.

Tilauslomake

Kirjoita kenttään tilattavien tuotteiden kappalemäärä

200 kpl mahtuu 1 laatikkoon (~11,2 kg)
200 kpl mahtuu 1 laatikkoon (~11,3 kg)
200 kpl mahtuu 1 laatikkoon (~11,4 kg)
200 kpl mahtuu 1 laatikkoon (~8,6 kg)

Tilaajan tiedot

Toimitus

Laskutusosoite