Tilaa oppaita

Maksuttomat oppaat lasten vanhemmille, isovanhemmille ja nuorille

Vuosittain julkaistavat asiantuntijoiden laatimat oppaat sisältävät käytännön tietoa ja ohjeita lasten eri ikäryhmiin liittyvistä ajankohtaisista asioista. Voit lukea hoito-oppaita Lukusalissa.

Täältä tullaan nuoruus -käyntikortti
Täältä tullaan nuoruus -käyntikortti

Täältä tullaan nuoruus -oppaasta ei tällä hetkellä ole olemassa painettua versiota, mutta nuoria voi ohjata lukemaan digiversiota QR-koodin sisältävän käyntikortin avulla. Kortissa on myös lasten ja nuorten puhelimen numero ja kortti sujahtaa mukavasti vaikkapa kännykkäkoteloon.

ANNA PALAUTETTA HOITO-OPPAISTAMME:


Hei Leikki-ikäisen hoito-oppaan lukija,
kerro mielipiteesi Leikki-ikäisen hoito-oppaasta vastaamalla lukijakyselyyn. Jättämällä yhteystietosi voit osallistua arvontaan ja voittaa palkinnon.
Osallistu kyselyyn tästä

Tilaa maksuttomia hoito-oppaita

Toimituskulut: alle 2 kg:n paketti 11,50 €, 2-5 kg:n paketti 13 €,
5-15 kg:n paketti 19 € sekä yli 15 kg:n paketti 23 €.
Voit tilata tuotteita haluamasi määrän tai kokonaisia laatikollisia. Veloitamme lähetyksestä vain toimituskulut, tai voit noutaa materiaalit toimistoltamme ilman kuluja. Mallikappaleista (1kpl/opas) ei veloiteta toimituskuluja.

Tilaukset toimitetaan kahden viikon kuluessa tilauksen saapumisesta. Lasku lähetetään erikseen. Toimitamme tilauksia vain Suomeen. Oppaisiin liittyvät tiedustelut: yritys@kotineuvola.fi, 044 352 2080 (arkisin klo 9-14)

Huom! Neuvolakorttitaskuja ei ole saatavilla.

Kirjoita kenttään tilattavien tuotteiden kappalemäärä

200 kpl/laatikko (11,4 kg)
200 kpl/laatikko (11,4 kg)
200 kpl/laatikko (11,4 kg)
200 kpl/laatikko (8,5 kg)

Tilaajan tiedot

Toimitus

Laskutusosoite