Skip to main content

Maksuttomat oppaat lasten vanhemmille ja nuorille

Vuosittain julkaistavat asiantuntijoiden laatimat oppaat sisältävät käytännön tietoa ja ohjeita lasten eri ikäryhmiin liittyvistä ajankohtaisista asioista. Voit lukea hoito-oppaita Lukusalissa.

Saamme vauvan - Odottavan perheen opas

Vauvan hoito-opas

Leikki-ikäisen hoito-opas - Opas lasten vanhemmille

Esikoululaisesta koululaiseksi - Opas lasten vanhemmille

Täältä tullaan nuoruus - Koululaisen opas

(Vain verkkoversiona)

Täältä tullaan nuoruus -käyntikortti

Haluamme MLL:n Hämeen piirin Kotineuvola Oy:ssä olla mukana kestävän kehityksen ratkaisuissa ja olemme päätyneet korvaamaan käyntikortit tulostettavalla julisteella. Täältä tullaan nuoruus -opas on digiversio ja nuoret voi ohjata digipainokseen QR-koodin sisältävän tulostettavan julisteemme avulla. Tulostettavan julisteen voitte tilata sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. - ostikoksi JULISTETILAUS. Julisteessa myös lasten ja nuorten puhelimen yhteystiedot. Lähetämme julisteen sähköpostitse pdf-tiedostona.

Tilaa maksuttomia hoito-oppaita

Toimituskulut (perille toimipisteeseen): alle 2 kg:n paketti 18 €, 2-5 kg:n paketti 19,50 €,
5-15 kg:n paketti 23,50 € sekä yli 15 kg:n paketti 27 €.
Voit tilata tuotteita haluamasi määrän. Jos tilattu määrä vaatii useamman laatikollisen, pyrimme kokoamaan tilatut oppaat mahdollisimman tiiviisti minimoiden laatikoiden määrää. Veloitamme lähetyksestä vain toimituskulut, tai voit noutaa materiaalit toimistoltamme (Tampereella) ilman kuluja. Mallikappaleista (1kpl/opas) ei veloiteta toimituskuluja.

Tilaukset toimitetaan kahden viikon kuluessa tilauksen saapumisesta. Lasku lähetetään erikseen (huom. ilmoittakaa hyvinvointialueenne vaatimat tarvittavat laskutustiedot). Toimitamme tilauksia vain Suomeen. Oppaisiin liittyvät tiedustelut: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 044 352 2080 arkisin klo 9-14

Huom! Neuvolakorttitaskuja ei ole saatavilla.