Tietosuojaseloste -tuotetilaukset

Tietosuojaseloste -tuotetilaukset

1. Rekisterinpitäjä Nimi: MLL:n Hämeen piirin Kotineuvola Oy Osoite: Pyhäjärvenkatu 5 B, 2.krs., 33200 Tampere
Muut yhteystiedot: puh. 044 599 0580, hameen.piiri@mll.fi
2. Rekisterin yhteyshenkilö Nimi: toimitusjohtaja Marita Viertonen Puhelin: 044 299 0541
Sähköposti: marita.viertonen@mll.fi
3. Rekisterin nimi MLL:n Hämeen piirin Kotineuvola Oy:n tuotteiden tilaajarekisteri
4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus Henkilötietoja käsitellään ensisijaisesti tuotteiden tilausten toimittamiseen, tilausten laskuttamiseen sekä asiakaspalveluun.
Henkilötietoja voidaan käsitellä myös asiakasviestintään, markkinointiin, käyttäjien tavoittamiseen, tilastointiin ja analysointiin sekä liiketoiminnan suunnitteluun ja kehittämiseen.
5. Rekisterin tietosisältö ▪ Tilaajan nimi, sähköpostiosoite ja puhelinnumero
▪ Tilaava organisaatio, toimitusosoite ja laskutusosoite
6. Säännönmukaiset tietolähteet Kaikki rekisterin tiedot ovat peräisin rekisteröidyltä itseltään.
7. Tiedon säilytysaika Henkilötietoja säilytetään niin kauan kuin rekisterinpitäjä tarvitsee niitä yllä mainittuihin käyttötarkoituksiin. Rekisterinpitäjä arvioi säilyttämisen tarpeellisuutta säännöllisesti sovellettava lainsäädäntö huomioon ottaen.
Maksutietoja käsitellään kirjanpitoaineiston yhteydessä. Niitä säilytetään kirjanpitolain edellyttämän ajan. Tiedot poistetaan, kun määritelty säilytysaika on kulunut umpeen.
8. Tietojen säännönmukaiset luovutukset Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille eikä luovuta tai käytä tietoja markkinointia tai muuta tarkoitusta varten ilman rekisteröidyn suostumusta.
9. Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle Rekisterin tietoja ei luovuteta EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.
10. Rekisterin suojauksen periaatteet Rekisterinpitäjä on toteuttanut asianmukaiset tekniset ja organisatoriset toimenpiteet henkilötietojen suojaamiseksi vahingossa tapahtuvalta tai laittomalta häviämiseltä, luovuttamiselta, väärinkäytöltä, muuttamiselta, tuhoamiselta tai luvattomalta pääsyltä.
11. Rekisteröidyn oikeudet Rekisteröidyllä on oikeus saada pääsy häntä koskeviin henkilötietoihin. Pyyntö osoitetaan kohdassa 2 mainitulle rekisterin yhteyshenkilölle.
Rekisteröidyllä on oikeus vaatia rekisterissä olevan itseään koskevan virheellisen tiedon korjausta. Pyyntö osoitetaan rekisterin yhteyshenkilölle.Rekisteröidyllä on oikeus saada rekisterinpitäjä poistamaan rekisteröityä koskevat henkilötiedot ilman aiheetonta viivytystä. Pyyntö osoitetaan rekisterin yhteyshenkilölle.
Rekisteröidyllä on oikeus siirtää henkilötietonsa järjestelmästä toiseen, edellyttäen että käsittely perustuu suostumukseen tai sopimukseen, ja että se tehdään automaattisesti. Rekisteröidyllä on myös oikeus saada siirrettyä tietonsa suoraan rekisterinpitäjältä toiselle, mikäli se on teknisesti mahdollista. Pyyntö osoitetaan rekisterin yhteyshenkilölle.
Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle tietosuojavaltuutetun toimistoon, jos hän katsoo, että henkilötietojen käsittelyssä rikotaan asetusta.
12. Muutokset tähän tietosuojaselosteeseen Tätä tietosuojaselostetta voidaan päivittää aika ajoin, esimerkiksi lainsäädännön muuttuessa. Tämä tietosuojaseloste on viimeksi päivitetty 23.5.2018.