Perheille

Kotipalvelu

Kotipalvelu voi olla tilapäistä lastenhoitoapua, apua arjen askareissa tai pidempiaikaista, perheen tarpeisiin suunniteltua palvelua. Hoidamme alle 18‑vuotiaita lapsia ja nuoria.

Kotipalvelu voi olla tarpeen mukaan:

  • tukea lasten hoitoon ja kasvatukseen
  • tilapäistä lastenhoitoapua
  • konkreettista apua arjen sujumiseen
  • tukea kun perheenjäsenen jaksaminen aiheuttaa huolta tai perheessä on sairautta.

Hinnat alkaen 17,40 €/h

Ota yhteyttä

Ryhmälastenhoito

Kotineuvola Oy tarjoaa ryhmälastenhoitoa yksityisille sekä yrityksille tai järjestöille, jotka tarvitsevat luotettavaa lastenhoitopalvelua joko itselleen tai asiakkailleen. Palvelua tarjotaan erilaisiin tilaisuuksiin: häihin, syntymäpäiväjuhliin, messuille, koulutuksiin ja muihin tapahtumiin.

15 € lisäkorvausta vastaan toimitamme työntekijän mukana lelu- ja puuhapaketin.

Ota yhteyttä

Omaishoidon vapaa

Kotineuvolan työntekijät ovat käytettävissänne silloin kun teillä on tarve omaishoidon vapaalle. Palvelu on tarkoitettu alle 18-vuotiaalle pitkäaikaissairaalle tai vammaiselle lapselle ja hänen perheelleen.

Hoito tapahtuu lapselle tutussa ympäristössä – omassa kodissa. Työntekijämme ovat ensiaputaitoisia sosiaali- tai terveysalan ammattilaisia, joilla on kokemusta monenlaisista lapsiperheistä ja erityislapsista. Olemme tarkistaneet jokaisen työntekijän rikosrekisteriotteen. Työntekijämme ovat vastuuvakuutettuja ja heillä on myös hygieniapassi. Käytämme reflektiivistä työotetta ja koulutamme työntekijät perheiden tarpeiden mukaan.

Kotona annettavaan hoitoon kuuluvat henkilökohtainen hoiva ja huolenpito, terveyden- ja sairaanhoidolliset toimenpiteet huoltajan kirjallisten ohjeiden mukaisesti, ruokailu, tarvittaessa ruuan valmistukseen liittyvät tehtävät, liikkumisessa avustaminen sekä harrastuksissa ja virkistystoiminnassa avustaminen. Kotineuvola on palveluntuottajana omaishoidon vapaassa Tampereella, Ylöjärvellä, Nokialla, Pirkkalassa, Vesilahdella sekä Lempäälässä.

Ota yhteyttä

Lapsiperheiden tilapäinen kotipalvelu palvelusetelillä

Palvelusopimuksemme mukaisesti

  • Kaupungin palvelusetelin ollessa kyseessä noudatamme kaupungin sääntökirjaa eli palveluntuottajalla on myös oikeus laskuttaa kaupungilta alle 24 tunnin sisällä peruutetusta ajasta voimassa olevien hintojen mukainen korvaus.
  • Peruthan ajan viimeistään edellisenä arkipäivänä ennen klo 14. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista tai peruuttamattomasta ajasta veloitamme varatun palvelun hinnan täysimääräisesti.
  • Mikäli haluat peruuttaa tekemäsi ajanvarauksen, voit sen tehdä puhelimitse soittamalla tai tekstiviestillä arkipäivänä klo 9-14 p. 044 352 2080.
  • Minimilaskutus on  kaksi (2) tuntia.

Tampereen kaupungilla on käytössä palvelusetelijärjestelmä. Kotipalveluun oikeutetut lapsiperheet voivat hankkia tilapäistä kotipalvelua yksityisiltä palveluntuottajilta ja järjestöiltä palvelusetelillä.
Jos tarvitset kotipalvelua voit ottaa yhteyttä oman alueesi perhetyönohjaajaan, joka arvioi täyttyvätkö palvelusetelin myöntämiskriteerit.

Ota yhteyttä

HYÖDYNNÄ KOTITALOUSVÄHENNYS
Voit hakea kotitalousvähennystä käyttämästäsi palvelusta omassa verotuksessasi. Tutustu tarkemmin kotitalousvähennykseen vero.fi-sivustolla. Hinnat alkaen 15,33 € (hinnassa huomioitu kotitalousvähennys). Palvelu laskutetaan kuukausittain jälkikäteen.

Kysy lisää:

Liisa Lindström
044 751 2266
liisa.lindstrom@kotineuvola.fi