Palvelut perheille

PALVELUT YKSITYISILLE

Kotipalvelu

Kotipalvelu voi olla tilapäistä lastenhoitoapua, apua arjen askareissa tai pidempiaikaista, perheen tarpeisiin suunniteltua palvelua. Kotipalvelu voi olla tarpeen mukaan:

  • tukea lasten hoitoon ja kasvatukseen
  • tilapäistä lastenhoitoapua
  • konkreettista apua arjen sujumiseen
  • tukea kun perheenjäsenen jaksaminen aiheuttaa huolta tai perheessä on sairautta

Ohjattu ja valvottu leikkitoiminta

Kotineuvola Oy tarjoaa ohjattua ja valvottus leikkitoimintaa  yksityisille sekä yrityksille tai järjestöille,  jotka tarvitsevat luotettavaa lastenhoitopalvelua joko itselleen tai asiakkailleen. Palvelua tarjotaan erilaisiin tilaisuuksiin: häihin, syntymäpäiväjuhliin, messuille, koulutuksiin  ja muihin tapahtumiin.

  • 15e lisäkorvausta vastaan toimitamme työntekijän mukana lelu- ja puuhapaketin. 

Omaishoidon vapaa

Kotineuvolan työntekijät ovat käytettävissänne silloin kun teillä on tarve omaishoidon vapaalle. Palvelu on tarkoitettu alle 18-vuotiaalle pitkäaikaissairaalle tai vammaiselle lapselle ja hänen perheelleen. Hoito tapahtuu lapselle tutussa ympäristössä – omassa kodissa. Työntekijämme ovat ensiaputaitoisia sosiaali-, terveys- tai kasvatusalan ammattilaisia, joilla on kokemusta erilaisista lapsiperheistä.

Kotona annettavaan hoitoon kuuluvat henkilökohtainen hoiva ja huolenpito, terveyden- ja sairaanhoidolliset toimenpiteet huoltajan kirjallisten ohjeiden mukaisesti, ruokailu, tarvittaessa ruuan valmistukseen liittyvät tehtävät, liikkumisessa avustaminen sekä harrastuksissa ja virkistystoiminnassa avustaminen. Kotineuvola on Tampereella ja Pirkkalassa palveluntuottaja palvelusetelijärjestelmässä. 

KYSY LISÄÄ:
Palvelupäällikkö Katri Lahtinen
044 299 0543
katri.lahtinen@kotineuvola.fi

Hyödynnä kotitalousvähennys

Voit hakea kotitalousvähennystä käyttämästäsi palvelusta omassa verotuksessasi. Tutustu tarkemmin kotitalousvähennykseen vero.fi-sivustolla. Kotipalvelun perustuntihinta on 29 euroa (SIS. 24% ALV). Palvelu laskutetaan kuukausittain jälkikäteen.