Palvelut perheille

PALVELUT YKSITYISILLE

Kotipalvelu lapsiperheille

Kotipalvelu voi olla tilapäistä lastenhoitoapua, apua arjen askareissa tai pidempiaikaista, perheen tarpeisiin suunniteltua palvelua. Hoidamme alle 18-vuotiaita lapsia ja nuoria.

Kotipalvelu voi olla tarpeen mukaan:

  • tukea lasten hoitoon ja kasvatukseen
  • tilapäistä lastenhoitoapua
  • konkreettista apua arjen sujumiseen
  • tukea kun perheenjäsenen jaksaminen aiheuttaa huolta tai perheessä on sairautta

Ryhmälastenhoito

Kotineuvola Oy tarjoaa ryhmälastenhoitoa  yksityisille sekä yrityksille tai järjestöille,  jotka tarvitsevat luotettavaa lastenhoitopalvelua joko itselleen tai asiakkailleen. Palvelua tarjotaan erilaisiin tilaisuuksiin: häihin, syntymäpäiväjuhliin, messuille, koulutuksiin  ja muihin tapahtumiin.

  • 15e lisäkorvausta vastaan toimitamme työntekijän mukana lelu- ja puuhapaketin

Omaishoidon vapaa

Kotineuvolan työntekijät ovat käytettävissänne silloin kun teillä on tarve omaishoidon vapaalle. Palvelu on tarkoitettu alle 18-vuotiaalle pitkäaikaissairaalle tai vammaiselle lapselle ja hänen perheelleen. Hoito tapahtuu lapselle tutussa ympäristössä – omassa kodissa. Työntekijämme ovat ensiaputaitoisia sosiaali-, terveys- tai kasvatusalan ammattilaisia, joilla on kokemusta erilaisista lapsiperheistä.

Kotona annettavaan hoitoon kuuluvat henkilökohtainen hoiva ja huolenpito, terveyden- ja sairaanhoidolliset toimenpiteet huoltajan kirjallisten ohjeiden mukaisesti, ruokailu, tarvittaessa ruuan valmistukseen liittyvät tehtävät, liikkumisessa avustaminen sekä harrastuksissa ja virkistystoiminnassa avustaminen. Kotineuvola on palveluntuottajana omaishoidon vapaassa Tampereella, Ylöjärvellä, Nokialla, Pirkkalassa, Vesilahdella sekä Lempäälässä.

KYSY LISÄÄ:
Palvelupäällikkö
Anne-Mari Rauhamäki
044 751 2266
anne-mari.rauhamaki(at)kotineuvola.fi

Hyödynnä kotitalousvähennys

Voit hakea kotitalousvähennystä käyttämästäsi palvelusta omassa verotuksessasi. Tutustu tarkemmin kotitalousvähennykseen vero.fi-sivustolla. Hinnat alkaen 15,33 euroa (hinnassa huomioitu kotitalousvähennys). Palvelu laskutetaan kuukausittain jälkikäteen.