Sairaan lapsen hoitopalvelu

Kun vanhempia tarvitaan työpaikalla, Kotineuvolan työntekijät  huolehtivat sairaan lapsen hoidosta ja hyvinvoinnista lapsen kotona. Lapsen sairastuessa yrityksen työntekijä voi tilata ammattitaitoiset hoitajamme kotiin huolehtimaan lapsen hyvinvoinnista. Kun sairastunut lapsi saa tarvitsemansa huolenpidon omassa kodissaan luotettavan hoitoalan ammattilaisen seurassa, lapsen vanhemmat voivat olla töissä rauhallisin mielin, eikä erikoisjärjestelyjä työpaikalla tarvita.

Kaikilla hoitajillamme on alan ammatillinen tutkinto, joten pienimmätkin potilaat ja toipilaat ovat osaavissa käsissä. Turvallisuuden tunnetta lisää se, että lapsen ei tarvitse jäädä vieraan henkilön kanssa yksin kotiin, vaan sisarukset voivat viettää päivän potilaan seurana ilman lisäkuluja.

Sairaan lapsen kotihoitopalvelu on yrityksille verovähennyskelpoinen kulu. Palvelua voivat käyttää perheet, joiden alle 10-vuotias on sairas tai toipilas. Hoito tapahtuu lapsen kotona enintään neljän (4) päivän ajan yhtä sairautta kohden.

 

Ohjattua ja valvottua leikkitoimintaa

Kotineuvola Oy tarjoaa ohjattua ja valvottua leikkitomintaa sekä yrityksille, järjestöille  että yksityisille, jotka tarvitsevat luotettavaa lastenhoitopalvelua joko itselleen tai asiakkailleen. Palvelua tarjotaan erilaisiin tilaisuuksiin; messuille, kauppakeskuksiin,  yritysjuhliin, koulutuksiin, syntymäpäiväjuhliin, häihin ja muihin karkeloihin.

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää! 

Palvelupäällikkö Katri Lahtinen: katri.lahtinen(at)kotineuvola.fi  tai p. 044 299 0543

Hoitajavälitys: ma-pe klo 8-13 p. 044 352 2080 yritys(at) kotineuvola.fi 

Lisätietoa: Palvelut yrityksille esite (pdf)