Kotipalvelu lapsiperheille

Kotipalvelun tavoitteena on auttaa perheitä ratkaisemaan erilaisia työ- ja perhe-elämän yhdistämiseen liittyviä haasteita sekä saada apua ja tukea arjen sujuvuuteen. Kotipalvelu voi olla tilapäistä lastenhoitoapua tai pidempiaikaista, perheen tarpeisiin suunniteltua yksilöllistä palvelua.

Yksi merkittävistä vahvuuksistamme on ammattitaitoinen ja työnsä laatuun panostava henkilöstömme. Kaikki hoitajamme ovat perhetyöntekijöitä, joilla on sosiaali-, terveys- tai kasvatusalan ammattitutkinto. Teemme työtämme niin, että asiakkaamme voivat kokea arvomme käytännössä. Palvelumme perustuu autettavan perheen tarpeisiin ja avoimeen vuorovaikutukseen perheen ja hoitajan välillä.

 

Hyödynnä kotitalousvähennys

Voita hakea kotitalousvähennystä käyttämästäsi palvelusta omassa verotuksessasi. Tutustu tarkemmin kotitalousvähennykseen vero.fi-sivustolla.

Kotipalvelun perustuntihinta on 29 euroa, johon sisältyy 24 prosentin arvonlisävero. Perhetyöntekijälle ei tarvitse maksaa hoitotunneista heti, vaan perhetyöntekijän työnantajana toimiva MLL:n Hämeen piirin Kotineuvola Oy lähettää perheeseen laskun jälkikäteen.

 

Ohjattua ja valvottua leikkitoimintaa

Kotineuvola Oy tarjoaa ohjattua ja valvottus leikkitoimintaa  yksityisille sekä yrityksille tai järjestöille,  jotka tarvitsevat luotettavaa lastenhoitopalvelua joko itselleen tai asiakkailleen. Palvelua tarjotaan erilaisiin tilaisuuksiin: Häihin, syntymäpäiväjuhliin, messuille, koulutuksiin  ja muihin karkeloihin.

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää! 

Palvelupäällikkö Katri Lahtinen: katri.lahtinen(at)kotineuvola.fi  tai p. 044 299 0543

Hoitajavälitys: ma-pe klo 8-13 p. 044 352 2080 yritys(at) kotineuvola.fi