MLL:n Hämeen piirin Kotineuvola Oy

Mannerheimin Lastensuojeluliiton Hämeen piirin Kotineuvola Oy on vuonna 1993 perustettu MLL:n Hämeen piiri ry:n omistama yritys. Olemme suomalainen organisatio ja toimimme MLL:n arvojen mukaisesti. Teemme työtä yhteiskunnallisen yrityksen tavoin, Kotineuvola Oy käyttää ylijäämänsä MLL:n Hämeen piirin alueella tehtävään ennalta ehkäisevään lapsi-, nuoriso- ja perhetoimintaan.

Kotineuvola Oy tarjoaa palveluita kunnille, yrityksille ja järjestöille sekä yksityisille lapsiperheille. Palvelemme arkisin, viikonloppuisin, iltaisin ja öisin Tampereella, Pirkanmaan alueella sekä Kanta-Hämeessä. Perhetyöntekijöillämme on sosiaali-, terveys- tai kasvatusalan ammattitutkinto. Kaikki hoitajamme ovat täysi-ikäisiä, ensiapukurssin suorittaneita sekä vastuuvakuutettuja. Jokainen heistä on esittänyt moitteettoman rikostaustaotteensa.

Kysy lisää palveluistamme: katri.lahtinen(at)kotineuvola.fi tai p. 044 299 0543

Hoito-oppaat ja neuvolakorttien kannetNeuvolakortit

Postin kanssa yhteistyössä toteutettujen neuvolakorttikansien sisältä löytyy neuvolan ajanvarauskortin lisäksi syntymäkortti. Syntymäkortilla voi kertoa uudesta tulokkaasta. Kortista jää kaunis muisto lähipiirille.

Maksuttomat hoito-oppaat on tarkoitettu tueksi lasten vanhemmille. Kuusi vuosittain julkaistavaa asiantuntijoiden laatimaa opasta sisältää käytännön tietoa ja ohjeita lasten eri ikäryhmiin liittyvistä ajankohtaisista asioista. Oppaat ovat luettavissa myös sähköisesti kunkin oppaan ilmestymisen jälkeen: Lukusali/Järjestölehdet

Lue lisää oppaista ja neuvolakorttien kansista!  Tuotteitamme voi tilata myös soittamalla 044 5990580 ma-to klo 9-15 ja pe klo 9-13 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen hameen.piiri@mll.fi. 

 

saamme vauvan opas 2017     Vauvan hoito opas 2015     Leikki-ik?isen hoito-opas 2016   Esikoululaisen opas 2016   Täältä tullaan nuoruus opas 2016   isovanhempien opas 2016