MLL:n Hämeen piirin Kotineuvola Oy - Ammatillisia perhepalveluita ja

työntekijämme pallukka pinkki ja valkoiset tekstit

 hoito-oppaita lapsiperheille

MLL:n Hämeen piirin Kotineuvola Oy:n ammatillisten lastenhoitopalveluiden tarjontaan kuuluu:

 • Kotipalvelu lapsiperheille
  Kotipalvelu voi olla tilapäistä lastenhoitoapua tai pidempiaikaista, perheen tarpeisiin suunniteltua palvelua.
 • Lasten ja nuorten ammatillinen tukihenkilötyö
  Lapsen tai nuoren kasvua ja kehitystä pyritään tukemaan esimerkiksi silloin kun kaverisuhteissa, koulussa tai vapaa-ajalla on haasteita.
 • Perhetyö
  Perhetyön tarkoituksena on tukea perhettä kokonaisuutena vaikeassa elämäntilanteessa suunnitelmallisesti, kokonaisvaltaisesti sekä pitkäjänteisesti. 
 • Vammaisen ja/tai pitkäaikaissairaan lapsen hoito
  Henkilökohtainen hoiva ja huolenpito, terveyden- ja sairaanhoidolliset toimenpiteet, ruokailu, liikkumisen avustaminen sekä harrastuksissa avustaminen.

 • Sairaan lapsen hoito  
  Sairaan lapsen hoitopalvelu on suunnattu yrityksille, jotka haluavat tarjota vanhemmille mahdollisuuden hoitajaan lapsen sairastuessa esimerkiksi kuumeseen, rokkoon tai muuhun lyhytaikaiseen sairauteen.
 • Ohjattu ja valvottu leikkitoiminta
  Kotineuvola Oy tarjoaa ohjattua ja valvottua leikkitomintaa yrityksille, järjestöille sekä yksityisille, jotka tarvitsevat luotettavaa lastenhoitopalvelua. Palvelua tarjotaan erilaisiin tapahtumiin ja juhliin.

Palvelemme Pirkanmaan ja Kanta-Hämeen alueella arkisin, viikonloppuisin, iltaisin ja öisin

Lisäkysymykset palveluihin ja sopimuksiin liittyen: katri.lahtinen(at)kotineuvola.fi tai p. 044 299 0543

 Hoito-oppaat ja neuvolakorttien kannetNeuvolakortit

Postin kanssa yhteistyössä toteutettujen neuvolakorttikansien sisältä löytyy neuvolan ajanvarauskortin lisäksi syntymäkortti. Syntymäkortilla voi kertoa uudesta tulokkaasta. Kortista jää kaunis muisto lähipiirille.

Maksuttomat hoito-oppaat on tarkoitettu tueksi lasten vanhemmille. Kuusi vuosittain julkaistavaa asiantuntijoiden laatimaa opasta sisältää käytännön tietoa ja ohjeita lasten eri ikäryhmiin liittyvistä ajankohtaisista asioista. Oppaat ovat luettavissa myös sähköisesti kunkin oppaan ilmestymisen jälkeen: Lukusali/Järjestölehdet

Lue lisää oppaista ja neuvolakorttien kansista!  Tuotteitamme voi tilata myös soittamalla 044 5990580 ma-to klo 9-15 ja pe klo 9-13 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen hameen.piiri@mll.fi. 

 

saamme vauvan opas 2017     vauvan hoito-opas     Leikki-ikä   Esikoululaisen opas 2017     isovanhempien opas 2016

 Lähetä meille avoin työhakemus!

Tarvitsemme tällä hetkellä lisää työntekijöitä esimerkiksi sairaan lapsen hoitopalveluumme. Etsimme riveihimme täysi-ikäisiä, vastuuntuntoisia ja reippaan palveluasenteen omaavia sosiaali- ja terveysalan ammattilaisia. Hyvät vuorovaikutustaidot ja oma-aloitteisuus katsotaan eduksi. Joukkoomme mahtuu aina osaavia alan ammattilaisia. Lähetä meille hakemus ja palaamme asiaan mahdollisimman pian. 

Avoin työhakemus